Бизнес историята на Интезио започна в София през 2013 г., премина за около година през Барселона и от началото на 2016 г. се установи в Пловдив.

Как започна всичко?

Йовко винаги е искал да създаде компания, която да работи в хармония с клиентите си. След много години в света на големите технологични гиганти стига до извода, че посоката, в която едрият бизнес е обречен да залита непрекъснато, е дълбоко сбъркана и безперспективна. И напук на често възнасяните днес бизнес проповедници (напр. Питър Тийл), които считат конкуренцията за надценена, а стремежът към монопол и самите монополи за най-естественият и уютен пристан на иновациите, Йовко е убеден, че тези маркери могат да бъдат единствено ориентир „как НЕ бива да се прави“ бизнес.

ИНТЕЗИО вярва в органичния растеж. Когато един клиент води следващите. Пред start-up културата препочитаме stay-up философията.

Защо в Пловдив?

През последните години Пловдив се развива чудесно. И макар в съзнанието на хората той доста често е културна или туристическа дестинация, каквато безспорно е, градът всъщност винаги е бил индустриален и бизнес център със сериозна тежест и гравитация.

Избрахме Пловдив, защото искаме да помогнем на малкия и средния бизнес в града и региона около него да се развива технологично, да бъде в крак с новостите и да ги използва. Обичаме да работим за клиенти, с които се припознаваме като партньори в общо начинание.

Фокус на нашите услуги е дигиталната трансформация на индустрията и търсим клиенти от сектора на промишлеността, които имат нужда от консултация, поддръжка или доверен партньор по този път.

А в страната?

Потърсете ни! Това, че физически сме в Пловдив, не означава, че не можем да работим за вас, ако сте някъде другаде. В зависимост от проекта бихме се ангажирали да ви помогнем на място или отдалечено.

Заглавната снимка е на Deniz Fuchidzhiev от Unsplash.