Съвременният бизнес предполага много съвместна работа с партньори, колеги и клиенти. Споделянето на файлове и документи, както и удобната работа с тях отдавна не може да се изпълнява от познатите стари файлови сървъри. Вероятно служителите ви и вие сте опитвали колко по-удобни са услугите на Dropbox или Google Drive. Но пък никак не можете да бъдете сигурни за вашите данни и файлове, качени там. И с основание.

Знаете ли, обаче, че можете да имате собствена услуга за съхранение и споделяне на данни, която да е изцяло под ваш контрол, да бъде достъпна по сигурен канал от всяка точка на земното кълбо, така че всеки служител да има непрекъснат достъп, където и да се намира. И в добавка на това мобилни приложения за смартфони, десктоп приложение за компютрите ви и страхотен удобен web-интерфейс за достъп през браузър.

ИНТЕЗИО може да ви предложи това решение за вашия офис или компания на съвсем достъпна цена, която да плащате на месечна база, без никаква инвестиция от ваша страна в собствен хардуер (сървър) или лицензи. Внедряваме решение, базирано на софтуер с отворен код – NextCloud.

И нещо повече – освен стандартната функционалност за съхранение, достъп и споделяне на файлове с различни контрагенти, можете да имате допълнителни екстри като:

  • видеоконференции с колегите си (през браузър)
  • лични и споделени адресни книги с контакти и телефони
  • лични и споделени календари
  • редакция на офис документи в реално време (през браузър)
  • гъвкаво управление на права и ограничения, чрез групи и кръгове от потребители
  • и още други…

Поддръжката с редовни обновления на системата и архивиране на данните ви е включена в месечната услуга.

Потърсете ни!